Finanční analýza podniku - Hrášek, Petr; Boukal, Petr, 1962-2022; Hezina, Miloslav, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Hodnocení finanční struktury malého podniku. Aparát finanční analýzy se zaměřením na malý podnik. Stav malých a středních podniků v ČR, odvětví ve kterém se zvolený podnik nachází a aplikace teoretických znalostí na zvolený podnik. SWOT analýza. Návrhy na možné uplatnění firmy do budoucna
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: malé a střední podniky; finance podniku; finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; analýza SWOT; diplomové práce; small and medium-sized enterprises; business finance; financial analysis; master's theses