Analýza efektivnosti poskytování veřejných služeb municipalitou - Paršo, Michal (2006)
Analýza způsobů poskytování veřejných služeb. Typologie veřejných služeb a subjektů, které zabezpečují proces jejich poskytování. Veřejné zakázky s důrazem na efektivnost poskytování veřejných služeb. Praktická část se zabývá srovnáním input-outputových metod a srovnáním výběrové metody CUA s metodou, která se používá ve veřejném sektoru s předpokladem, že metoda využívána ve veřejném sektoru je neefektivní