Analýza efektivnosti poskytování veřejných služeb municipalitou - Paršo, Michal; Ochrana, František, 1952-; Huňka, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Analýza způsobů poskytování veřejných služeb. Typologie veřejných služeb a subjektů, které zabezpečují proces jejich poskytování. Veřejné zakázky s důrazem na efektivnost poskytování veřejných služeb. Praktická část se zabývá srovnáním input-outputových metod a srovnáním výběrové metody CUA s metodou, která se používá ve veřejném sektoru s předpokladem, že metoda využívána ve veřejném sektoru je neefektivní
Vedoucí práce: František Ochrana
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: veřejný sektor; veřejné služby; veřejně-soukromá partnerství; veřejné zakázky; finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; public sector; public utilities; public-private partnerships; public contracts; master's theses