Přezkoumání hospodaření územních samosprávných celků - Langerová, Lucie (2006)
Charakteristika obce z právního, účetního a rozpočtového hlediska. Vývoj právní úpravy problematiky přezkoumání ÚSC ve Středočeském kraji v letech 2004 a 2005. Dotazníkové šetření provedené mezi kontrolory oddělení přezkoumání KÚ Středočeského kraje