Přezkoumání hospodaření územních samosprávných celků - Langerová, Lucie; Šímová, Jaroslava; Zavřelová, Zdenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Charakteristika obce z právního, účetního a rozpočtového hlediska. Vývoj právní úpravy problematiky přezkoumání ÚSC ve Středočeském kraji v letech 2004 a 2005. Dotazníkové šetření provedené mezi kontrolory oddělení přezkoumání KÚ Středočeského kraje
Vedoucí práce: Jaroslava Marhounová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: veřejná správa; územní samospráva; účetnictví; obce; rozpočtová skladba; kontrolní činnost; Česko; účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; hospodaření obcí; diplomové práce; public administration; regional administration; accounting; municipalities; budgeting; inspection; Czechia; master's theses