Oceňování nemovitostí - Kobliha, Petr; Heřman, Jan; Hezina, Miloslav, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Historický vývoj přístupu k oceňování nemovitostí. Provedení vlastního ocenění RD administrativní metodou. Srovnání tržního a administrativního ocenění RD
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: oceňování nemovitostí; oceňování majetku; trh nemovitostí; Česko; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; real property valuation; valuation; real estate market; Czechia; master's theses