Řešení akvizic a fúzí obchodních společností v souladu s Mezinárodními účetními standardy a českými právními normami - Štěpánek, Ondřej (2006)
Problematika akvizic a fúzí v souvislosti s jejich účetním zachycením a vykázáním. Popis postupů účetního zachycení akvizic a fúzí nejprve v souladu s Mezinárodními účetními standardy a poté v souladu s českými právními normami. Praktický příklad fúze obchodních společností