Řešení akvizic a fúzí obchodních společností v souladu s Mezinárodními účetními standardy a českými právními normami - Štěpánek, Ondřej; Vomáčková, Hana; Rajnochová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Problematika akvizic a fúzí v souvislosti s jejich účetním zachycením a vykázáním. Popis postupů účetního zachycení akvizic a fúzí nejprve v souladu s Mezinárodními účetními standardy a poté v souladu s českými právními normami. Praktický příklad fúze obchodních společností
Vedoucí práce: Hana Vomáčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: fúze podniků; vlastnické transakce; akvizice podniků; obchodní společnosti; mezinárodní účetní standardy; účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; merger of corporations; consolidation and merger of corporations; acquisitions of corporations; corporations; international accounting standards; master's theses