Srovnání účetnictví individuálního podnikatele a s.r.o. - Šprysl, Milan; Müllerová, Libuše, 1945-; Cardová, Zdenka, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Zvláštnosti účtování individuálního podnikatele a s.r.o. Charakteristika a účetní zvláštnosti obou právních forem. Daňová zátěž obou subjektů a hledání daňového optima. V praktickém příkladu zdokumentovány zásadní účetní a právní odlišnosti při vzniku těchto subjektů
Vedoucí práce: Libuše Műllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: společnosti s ručením omezeným; osoby samostatně výdělečně činné; podnikání; daně z příjmů; účetnictví; účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; účetní systémy; diplomové práce; limited partnership; self-employed; business; income tax; accounting; master's theses