Dynamicky zasílané www-stránky - Mikulka, Pavel (2006)
Základy protokolu HTTP a možnosti využití dynamického zasílání www stránek. Protokol HTTP na obecné úrovni. Dynamicky zasílané stránky. Ukázka implementace na dvou prakticky využitelných aplikacích