Dynamicky zasílané www-stránky - Mikulka, Pavel; Kastl, Jan, 1949-; Pinkas, Otakar, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Základy protokolu HTTP a možnosti využití dynamického zasílání www stránek. Protokol HTTP na obecné úrovni. Dynamicky zasílané stránky. Ukázka implementace na dvou prakticky využitelných aplikacích
Vedoucí práce: Jan Kastl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: webové stránky; IP (internetový protokol); informační a znalostní inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; web pages; IP (computer network protocol); master's theses