Oceňování nemovitostí - Špaňhelová, Lucie (2006)
Základní pojmy při oceňování nemovitostí, potřebné podklady pro oceňování nemovitostí, metody stanovení hodnoty nemovitostí. Aplikace na konkrétní případ