Oceňování nemovitostí - Špaňhelová, Lucie; Heřman, Jan; Hezina, Miloslav, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Základní pojmy při oceňování nemovitostí, potřebné podklady pro oceňování nemovitostí, metody stanovení hodnoty nemovitostí. Aplikace na konkrétní případ
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: oceňování nemovitostí; oceňování majetku; trh nemovitostí; katastr nemovitostí; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; tržní ceny; diplomové práce; real property valuation; valuation; real estate market; cadastres; master's theses