Finanční analýza společnosti FAB, a.s. - Novák, Josef (2006)
Podstata finanční analýzy a její metody. Aplikace na konkrétní případ - poměrové ukazatele, ekonomická přidaná hodnota a modely pro posouzení finančního zdraví