Finanční analýza společnosti FAB, a.s. - Novák, Josef; Boukal, Petr, 1962-2022; Šmíd, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Podstata finanční analýzy a její metody. Aplikace na konkrétní případ - poměrové ukazatele, ekonomická přidaná hodnota a modely pro posouzení finančního zdraví
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: finanční analýza; finance podniku; finanční management; podnikový management; manažerské účetnictví; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; financial analysis; business finance; financial management; industrial management; managerial accounting; master's theses