Analýza spokojenosti a stimulace pracovníků ve výrobním podniku - Kuncová, Andrea (2006)
Základní pojmy z oblasti stimulace, motivace a pracovní spokojenosti. Analýza spokojenosti pracovníků konkrétního podniku provedena dotazníkovým šetřením. Na základě výsledků šetření jsou navržena opatření na zlepšení stávajících nevyhovujících faktorů