Analýza spokojenosti a stimulace pracovníků ve výrobním podniku - Kuncová, Andrea; Bedrnová, Eva, 1946-; Kočí, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Základní pojmy z oblasti stimulace, motivace a pracovní spokojenosti. Analýza spokojenosti pracovníků konkrétního podniku provedena dotazníkovým šetřením. Na základě výsledků šetření jsou navržena opatření na zlepšení stávajících nevyhovujících faktorů
Vedoucí práce: Eva Bedrnová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: pracovní motivace; pracovní spokojenost; hodnocení pracovníků; dotazníky; průmyslové podniky; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; employee motivation; job satisfaction; rating of employees; questionnaires; industrial enterprises; master's theses