Marketingová analýza hotelu Andel's Prague - Jonáš, Libor (2006)
Marketing a marketingová strategie v cestovním ruchu. Praktická analýza marketingové strategie hotelu Andel's Prague. Situační analýza, segmentace poptávky, marketingový mix cestovního ruchu a doplňující návrhy