Marketingová analýza hotelu Andel's Prague - Jonáš, Libor; Indrová, Jarmila; Novák, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Marketing a marketingová strategie v cestovním ruchu. Praktická analýza marketingové strategie hotelu Andel's Prague. Situační analýza, segmentace poptávky, marketingový mix cestovního ruchu a doplňující návrhy
Vedoucí práce: Jarmila Indrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: cestovní ruch; marketing; hotely; kongresový cestovní ruch; Česko; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; marketingová analýza; marketingová strategie; diplomové práce; tourism; marketing; hotels; convention tourism; Czechia; master's theses