Studie rozvoje broadbandu v České republice - Mohr, Tomáš (2006)
Problematika rozvoje širokopásmového připojení (broadbandu) k Internetu v České republice. Analýza v Česku nejrozšířenějších dostupných možností připojení k Internetu a jednotlivých nabízených služeb včetně formulace nutných podmínek na trhu pro rozvoj broadbandu v ČR. Trendy v oblasti broadbandu. Doporučení v podobě klíčových faktorů úspěchu firem působících na broadband trhu. Současný stav GTS Novera a její veřejně dostupné plány dalšího rozvoje. Case studie zasíťování modelového pražského sídliště broadband infrastrukturou a navržení reálného technicko-ekonomicko-obchodního modelu pro společnost GTS Novera k realizaci byznys plánu v těchto konkrétních podmínkách