Studie rozvoje broadbandu v České republice - Mohr, Tomáš; Novotný, Ota, 1971-; Mastník, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Problematika rozvoje širokopásmového připojení (broadbandu) k Internetu v České republice. Analýza v Česku nejrozšířenějších dostupných možností připojení k Internetu a jednotlivých nabízených služeb včetně formulace nutných podmínek na trhu pro rozvoj broadbandu v ČR. Trendy v oblasti broadbandu. Doporučení v podobě klíčových faktorů úspěchu firem působících na broadband trhu. Současný stav GTS Novera a její veřejně dostupné plány dalšího rozvoje. Case studie zasíťování modelového pražského sídliště broadband infrastrukturou a navržení reálného technicko-ekonomicko-obchodního modelu pro společnost GTS Novera k realizaci byznys plánu v těchto konkrétních podmínkách
Vedoucí práce: Ota Novotný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: internet; komunikační technologie; elektronická média; rozlehlé počítačové sítě; komunikační systémy; bezdrátové sítě; informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; sítě; diplomové práce; Internet; communication technology; electronic media; wide area networks; communication systems; wireless networks; master's theses