Testování softwaru a metodika RUP - Kučera, Martin; Kosejk, Martin; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Vysvětlení pojmů z oblasti testování a popis hlavních testových kategorií. Historie testování a jeho vývoj do dnešní podoby. Výčet výhod a nevýhod testování a jejich zhodnocení. Rozbor metodiky RUP, jejích typických znaků, myšlenkového základu a struktury. Zpracována testová disciplína, příslušející role a aktivity, včetně významu a vazeb na zbývající disciplíny v metodice. Praktická část shrnuje zkušenosti s realizací testování na projektu využívajícím metodiku RUP. Automatizované testy včetně praktické ukázky
Vedoucí práce: Martin Kosejk
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: testování softwaru; software; programování; informatika [obor bakal. práce]; metodika; bakalářské práce; software testing; software; programming; bachelor's theses