Ekologické bydlení - pasivní domy - Kubečková, Lucie; Vejchodská, Eliška, 1978-; Klusák, Jaroslav, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Aktuální situace na trhu ekologicky šetrných staveb a otázka stimulace poptávkové strany trhu. Možnosti konkurenceschopnosti těchto staveb
Vedoucí práce: Eliška Vejchodská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Keywords: environmentální ekonomie; environmentálně vhodné technologie; environmentální politika; nízkoenergetické domy; aplikovaná environmentální ekonomie,politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; environmental economics; green technology; environmental policy; low energy buildings; bachelor's theses