Outsourcing výroby ve firmě BAEST, a.s. - Mikulecký, Jiří (2006)
Obecné pojetí a legislativa outsourcingu. Praktická implementace ve firmě BAEST, a.s. Vytvoření metodiky a podkladů pro správné využívání externích zdrojů