Outsourcing výroby ve firmě BAEST, a.s. - Mikulecký, Jiří; Kislingerová, Eva, 1950-; Kulovaný, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Obecné pojetí a legislativa outsourcingu. Praktická implementace ve firmě BAEST, a.s. Vytvoření metodiky a podkladů pro správné využívání externích zdrojů
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: outsourcing; výrobní management; výrobní systémy; právní smlouvy; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; outsourcing; production management; manufacturing systems; contracts; master's theses