Financování a plnění rozpočtu územních samosprávných celků na konkrétním případě města Letovice - Novák, Vojtěch; Takáčová, Hana, 1952-; Nováková, Štěpánka, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Hospodaření a právní postavení obcí na území České republiky. Působnost a orgány obcí, rozpočet, příjmy a výdaje obcí. Praktická část je zaměřena na financování a hospodaření města Letovice, na analýzu příjmů a výdajů města, včetně celkového zhodnocení plnění rozpočtu v letech 2003 až 2005
Vedoucí práce: Hana Takáčová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: územní samospráva; působnost obcí; obce; veřejné rozpočty; Česko; účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; zákon o obcích; rozpočty obcí; diplomové práce; regional administration; competence of municipal authorities; municipalities; public budgeting; Czechia; master's theses