Formování, strategie a fungování virtuálních týmů na příkladu konkrétní zahraniční firmy působící v České republice - Křečková, Štěpánka (2006)
Charakteristika týmu. Virtuální týmy a virtuální organizace. Historie založení a vznik firmy. Výzkum fungování a spolupráce virtuálních týmů