Formování, strategie a fungování virtuálních týmů na příkladu konkrétní zahraniční firmy působící v České republice - Křečková, Štěpánka; Kašparová, Eva, 1958-; Hamza, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Charakteristika týmu. Virtuální týmy a virtuální organizace. Historie založení a vznik firmy. Výzkum fungování a spolupráce virtuálních týmů
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: virtuální organizace; týmová práce; zaměstnanci; organizace podniku; personální management; call centra; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; virtuální tým; vedení lidí; diplomové práce; virtual organizations; team work; employees; industrial organization; personnel management; call centers; master's theses