Nové sociální reformy aplikované v Německu (Hartz I - Hartz IV) a hodnocení jejich dopadů na trh práce - Mrázková, Jitka; Kotýnková, Magdalena, 1948-; Durdisová, Jaroslava, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Situace na trhu práce po sjednocení Německa. Dopady německého sjednocení na sociální systém. Vývoj nezaměstnanosti v 90. letech a nutnost realizace reforem. Zavedení a cíle programu Agenda 2010. Koncept reformy Hartz I - Hartz IV
Vedoucí práce: Magdalena Kotýnková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Keywords: trh práce; sociální systémy; sjednocení Německa (1990); ekonomické reformy; nezaměstnanost; Německo; národní hospodářství [obor dipl. práce]; sociální reformy; diplomové práce; labor market; social systems; unification of Germany (1990); economic reforms; unemployment; Germany; master's theses