Ekonomika fotbalového klubu - Krátký, Petr; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Kleibl, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Marketingový mix sportovní organizace. Zdroje informací pro finanční analýzu. Charakteristika klubu FC Slovan Liberec. Marketingový mix klubu
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: ekonomika sportu; sportovní organizace; finanční analýza; sponzorství; Česko; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; marketingový mix; diplomové práce; sports economics; sports organization; financial analysis; corporate sponsorship; Czechia; master's theses