Finanční analýza Kovobrasiv Mníšek spol. s r.o. - Kautská, Markéta (2006)
Předmět a účel finanční analýzy. Uživatelé finanční analýzy. Základní metody finanční analýzy. Charakteristika společnosti Kovobrasiv Mníšek