Finanční analýza Kovobrasiv Mníšek spol. s r.o. - Kautská, Markéta; Eisler, Jan, 1947-; Řehořová, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Předmět a účel finanční analýzy. Uživatelé finanční analýzy. Základní metody finanční analýzy. Charakteristika společnosti Kovobrasiv Mníšek
Vedoucí práce: Jan Eisler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: finanční analýza; finanční management; finanční plánování; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza podniku; finanční ukazatele; diplomové práce; financial analysis; financial management; financial planning; master's theses