Nábor, výběr, přijímání zaměstnanců ve společnosti Mediaedge:cia Diplomová práce - Kmoštincová, Lenka (2006)
Personální management a řízení lidských zdrojů. Charakteristika společnosti Mediaedge:cia. Popis procesu získávání, výběru, přijímání a adaptace pracovníků ve společnosti