Nábor, výběr, přijímání zaměstnanců ve společnosti Mediaedge:cia Diplomová práce - Kmoštincová, Lenka; Jarošová, Eva, 1955-; Kočí, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Personální management a řízení lidských zdrojů. Charakteristika společnosti Mediaedge:cia. Popis procesu získávání, výběru, přijímání a adaptace pracovníků ve společnosti
Vedoucí práce: Eva Jarošová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: personální management; přijímací řízení; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; nábor pracovníků; metody rozhovoru; diplomové práce; personnel management; employee selection; master's theses