Komparace přílivu přímých zahraničních investic do ČR před a po vstupu do EU - Bošela, Michal (2006)
Vliv vstupu České republiky do Evropské unie na příliv přímých zahraničních investic. Teoretické a metodologické hledisko PZI. Analýza přílivu PZI do ČR před a po vstupu do EU