Komparace přílivu přímých zahraničních investic do ČR před a po vstupu do EU - Bošela, Michal; Bicanová, Radka; Steinmetzová, Dana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Vliv vstupu České republiky do Evropské unie na příliv přímých zahraničních investic. Teoretické a metodologické hledisko PZI. Analýza přílivu PZI do ČR před a po vstupu do EU
Vedoucí práce: Radka Bicanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: Evropská unie; zahraniční přímé investice; Česko; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; teorie investic; bakalářské práce; foreign direct investments; Czechia; bachelor's theses