Systémy detekce průniků - Klečka, Jakub; Doucek, Petr, 1960-; Pacík, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Význam zabezpečení informačního systému. Druhy průniků a útoků. Technické a organizační požadavky na IDS. Nasazení a provozní nastavení
Vedoucí práce: Petr Doucek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: informační bezpečnost; podnikové informační systémy; bezpečnostní management; právo informačních technologií; bakalářské práce; únik informací; information security; management information systems; safety management; information technology law; bachelor's theses; leaks (disclosure of information); informatika [obor bakal. práce]