Ochrana spotřebitele a marketingový výzkum v oblasti bioproduktů a biopotravin - Svobodová, Petra; Horová, Olga; Průšová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Analýza marketingového mixu biopotravin a bioproduktů. Cena, nabídka, propagace a distribuce. Problematika ekologického zemědělství a ochrany spotřebitele těchto produktů. Zjišťování povědomí o biopotravinách a značce bio mezi českými spotřebiteli prostřednictvím dotazníkového šetření
Vedoucí práce: Olga Horová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: ekologické zemědělství; marketingový výzkum; ochrana spotřebitele; biopotraviny; bioprodukty; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; marketingový mix; diplomové práce; ecological agriculture; marketing research; consumer protection; biofood; bioproducts; master's theses