Význam spotřebních predispozic pro marketingovou orientaci zákazníka a strategii podniku - Ivánková, Alena (2006)
Kupní rozhodovací proces jako podklad pro praktické vyhodnocení aplikace marketingové koncepce v konkrétním podniku (hostel Marabou)