Význam spotřebních predispozic pro marketingovou orientaci zákazníka a strategii podniku - Ivánková, Alena; Koudelka, Jan; Roller, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Kupní rozhodovací proces jako podklad pro praktické vyhodnocení aplikace marketingové koncepce v konkrétním podniku (hostel Marabou)
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: nakupování; spotřebitelské chování; ubytovací zařízení; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; marketing služeb; bakalářské práce; shopping; consumer behavior; accommodations; bachelor's theses