Analýza inzerce nabízející zaměstnání - Čížková, Jana (2006)
Personální inzerce jako součást personální práce - prostředek komunikace organizace se širokou veřejností. Analýza inzerátu - definování správného publika inzerce, napsání inzerátu, výběr správného média, rozvrhnutí dostupných finančních zdrojů a časové naplánování jednotlivých kroků