Analýza inzerce nabízející zaměstnání - Čížková, Jana; Koubek, Josef, 1940-; Dušková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Personální inzerce jako součást personální práce - prostředek komunikace organizace se širokou veřejností. Analýza inzerátu - definování správného publika inzerce, napsání inzerátu, výběr správného média, rozvrhnutí dostupných finančních zdrojů a časové naplánování jednotlivých kroků
Vedoucí práce: Josef Koubek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: personální služby; inzerce; média; reklama a propagace; pracovní pozice; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; nábor pracovníků; diplomové práce; personnel service; advertisements; media; advertising; job positions; master's theses