Finanční analýza České pojišťovny a mezipodnikové srovnání pojišťoven - Fišer, Milan; Jurečka, Jan, 1935-; Marek, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Porovnání pojišťoven: Česká pojišťovna, Kooperativa a Allianz. Jednotlivé subjekty jsou představeny v samostatných kapitolách. Finanční analýza, metody mezipodnikového srovnání, pojetí rizika v pojišťovnictví a pojistné produkty. Specifické ukazatele pro pojišťovny, které sledují jednotlivé subjekty podnikající na pojistném trhu
Vedoucí práce: Jan Jurečka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: finanční analýza; pojišťovny; finanční rizika; Česko; finance [obor dipl. práce]; mezipodnikové srovnávání; pojistné produkty; vícerozměrné metody; diplomové práce; financial analysis; insurance companies; financial risks; Czechia; master's theses