Analýza zrelosti projektového riadenia vo firme Citibank, a.s. - Mistrík, Ján (2006)
Porovnání obecných přístupů a metod projektového řízení s metodami používanými v Citibank a.s. a provedení analýzy zralosti podle PMMM modelu