Analýza zrelosti projektového riadenia vo firme Citibank, a.s. - Mistrík, Ján; Hrůzová, Helena, 1954-; Jiránek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Porovnání obecných přístupů a metod projektového řízení s metodami používanými v Citibank a.s. a provedení analýzy zralosti podle PMMM modelu
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: projektový management; bankovnictví; banky; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; project management; banking; banks; master's theses