Kritéria zákazníků při výběru prodejny - obchodního řetězce - Pejzl, David (2006)
Kritéria zákazníků při výběru prodejny – obchodního řetězce. Porovnání chování zákazníků menšího města – Kralup nad Vltavou s výsledky celorepublikového výzkumu