Kritéria zákazníků při výběru prodejny - obchodního řetězce - Pejzl, David; Kališová, Libuše, 1947-; Zamazalová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Kritéria zákazníků při výběru prodejny – obchodního řetězce. Porovnání chování zákazníků menšího města – Kralup nad Vltavou s výsledky celorepublikového výzkumu
Vedoucí práce: Libuše Kališová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Keywords: nakupování; spotřebitelské chování; maloobchod; spotřebitelé; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; obchodní řetězce; bakalářské práce; shopping; consumer behavior; retail trade; consumers; bachelor's theses