Vliv managementu na hospodaření v neziskových organizacích - Branžovská, Zora; Ochrana, František, 1952-; Ševčík, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Systém managementu a jeho fungování a vliv na celkové hospodaření v neziskových organizacích. Řízení neziskových organizací a potřeba změn v některých manažerských funkcích. Problém nedostatečného finančního zabezpečení neziskových organizací
Vedoucí práce: František Ochrana
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: neziskové organizace; fundraising; management; řídící práce; rozhodování; finance [obor dipl. práce]; vedení lidí; diplomové práce; nonprofit organizations; fund raising; management; leadership; decision making; master's theses