Finanční analýza a.s. Plzeňské městské dopravní podniky - Pešková, Pavla (2006)
Základní údaje a finanční situace společnosti. Rozdíly mezi veřejnou dopravou a osobní automobilovou dopravou a jejich specifika. Způsob financování veřejné dopravy ve formě dotací a jejich právní úprava