Finanční analýza a.s. Plzeňské městské dopravní podniky - Pešková, Pavla; Grünwald, Rolf, 1930-; Rýdlová, Barbora, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Základní údaje a finanční situace společnosti. Rozdíly mezi veřejnou dopravou a osobní automobilovou dopravou a jejich specifika. Způsob financování veřejné dopravy ve formě dotací a jejich právní úprava
Vedoucí práce: Rolf Grünwald
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: dotace; finanční analýza; veřejná doprava; dopravní podniky; městská doprava; finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; subsidies; financial analysis; public transport; transit companies; urban transportation; master's theses